Räddaren i nöden

webbhjälpen

webbhjälpen
Tycker du att det verkar krångligt och tidsödande att bygga din eller ditt företags webbplats? – Då har du kommit rätt!

Ny hemsida / webbplats: Hör av dig till mig så bygger jag hemsidan i WordPress.

Utveckla befintlig sida: Har du redan en webbplats som du vill förbättra? Jag kan hjälpa dig med korrekturläsning, tips på innehåll och hur du kan göra sidan mer användarvänlig, samt grundläggande SEO (sökmotoroptimering).

Jag rekommenderar varmt att du noggrant läser igenom nedanstående information innan du kontaktar mig!

helt ny sida – Detta ingår

 • Snygg, modern och lättanvänd hemsida byggd i WordPress.
 • Vi väljer ett tema (layout) tillsammans, alternativt överlåter du valet åt mig. Sedan kan vissa anpassningar göras för att passa just ditt ändamål. OBS: Det finns väldigt bra teman som är gratis, men beroende på vad din sida ska innehålla kan det ibland behövas ett tema som kan hantera komplexare innehåll, detta köper vi i så fall för en engångskostnad. Vad som passar just dig kan vi diskutera tillsammans.
 • Temat vi väljer är optimerat för att se bra ut i mobil eller surfplatta.
 • Viktigt: Du står själv för registrering av domän (webbadress) och webbhotell (utrymme på webben). Jag rekommenderar webhotellet One.com/se. Detta innebär en årskostnad som betalas löpande till det webbhotell du valt och detta är ett avtal mellan dig och valt webhotell. Om man väljer One.com/se rekommenderar jag paketet ”Nybörjare”. OBS: Jag är inte sponsrad av One.com utan rekommenderar det för att jag använt det i över 10 år och är mycket nöjd med dem.
 • När registrering av domän och webbhotell är gjord börjar jag bygga sidan och tar ut en engångkostnad för mitt arbete. Engångskostnaden varierar från fall till fall, beroende på hur pass komplex sida du vill ha. Inloggningsuppgifterna för domän och webbhotell överlämnas till mig och jag börjar bygga sidan. När jag är färdig kan du ändra lösenordet så att inloggningen blir privat endast för dig.
 • Extra tillägg: Korrekturläsning av befintlig text (kostnad tillkommer).

EXTRATJÄNST vid beställning av ny sida

 • Uppkoppling av sidan till Google Analytics, så att du kan se hur många som besöker sidan och varifrån de kommer. 
 • Grundläggande SEO (sökmotoroptimering) så att fler besökare hittar till din sida.
 • Grundläggande Cookies-information och banner. 
 • Grundläggande GDPR (integritets- och personuppgiftspolicy) för sin sida. (OBS: Du måste själv finanpassa denna information föra att passa just dina tjänster). 

Pris: 500 kr. exkl. moms. 

Om du också vill att jag korrekturläser sidan kan vi komma överens om pris. 

Utveckla befintlig sida – Detta ingår

 • Testning av webbsidan (användarvänlighet, textgenomläsning, test av hur pass lätt sidan är att hitta i dagsläget)

 • Tips på hur sidan kan förbättras och korrigering av eventuella problem hittade vid testningen

 • Korrekturläsning av befintlig text

 • Grundläggande SEO (Sökmotoroptimering, vilket hjälper andra att hitta din hemsida)

Såhär går det till

Skicka ett mail till mig på adress ms@melodysundberg.com och berätta om du vill ha en ny hemsida eller förbättra en befintlig. Beskriv vilka önskemål du har om sidan, sidans innehåll, utseende, med mera. Skicka gärna med en länk till ev. tidigare sida, eller någon annan sida du inspireras av. Jag återkommer med prisuppgifter. Skicka din sidas innehåll (bilder, texter, etc.) fortast möjligt till mig – ha det gärna redo vid beställningen! Innehållet påverkar din sidas utseende – och ju fortare jag har innehållet kan jag börja skapa sidan. Tänk på att ha foton av hög kvalitet eftersom det starkt påverkar sidans utseende. Om du behöver hjälp med fotografering går det att beställa av mig. 

Viktiga villkor – Det finstilta

 • Långtids / löpande support och uppdateringar av den färdiga hemsidan ingår INTE i paketen ovan. När hemsidan är färdig kan jag visa vid ett tillfälle hur du gör för att själv uppdatera hemsidan, men jag kan inte erbjuda löpande support och uppdateringar. Detta kan dock beställas som extratjänst. 

 • Du står själv för registrering av domän (webbadress) och webbhotell (utrymme på webben). Jag rekommenderar webhotellet One.com/se. Detta innebär en årskostnad som betalas löpande till det webbhotell du valt och detta är ett avtal mellan dig och valt webhotell. Om man väljer One.com/se rekommenderar jag paketet ”Utforskare”. OBS: Jag är inte sponsrad av One.com utan rekommenderar det för att jag använt det i över 10 år och är mycket nöjd med dem.

 • Du skriver själv den text som ska publiceras på hemsidan, men som extra tjänst kan jag bistå med korrekturläsning och tips.

exempel

Exempel på tidigare sidor jag satt upp. Du kan besöka dem genom att klicka på miniatyrerna.

Frisk miljöpartner

Företagssida för företag som arbetar med arbetsmiljöhälsa.

sjöbergs asylrådgivning

Sjöbergs asylrådgivning, juridiskt ombud. Sida som omfattar information mestadels i text och bild. Byggd i WordPress.

jesaja53

Komplex journalistisk plattform skapad för att hantera ett stort antal artiklar, bilder och videos. Byggd i WordPress. Besök genom att klicka på bilden.

untold stories

Komplex journalistisk plattform skapad för att hantera ett stort antal artiklar, bilder och videos. Byggd i WordPress. Besök genom att klicka på bilden.

konstnär viola lindell

Personligt konstnärsportfolio. Kunden efterfrågade en enklare sida i retrostil där konsten står i fokus. Byggd med One.coms hemsideverktyg. Besök genom att klicka på bilden.

denna sida

Denna sida. Komplex företagssida och fotografportfolio.